Зареждане

Gustafsson: Daniel Cormier е по-добър в тежката категория

Gustafsson: Daniel Cormier е по-добър в тежката категория
Публикувано на: Юли 15, 2018 в 11:45 ч
Alexander Gustafsson не беше впечатлен от коментарите на Daniel Cormier, когато последният взе титлата в тежката категория в UFC 226.

Но въпреки всичко "The Mauler" не можа да си затвори очите за големия успех.
 
"Той се справи отлично. Впечатлен съм. Впечатлен съм от начина, по който приключи Miocic и как спечели двубоя. Справи се отлично.

Нямах прогноза за този двубой, защото бе труден за предсказване, но имах усещането, че 'DC' ще вземе победата. Той е много добър атлет.

Мисля, че той се справя по-добре в тежката категория, отколкото в полутежката. Там той е силен, може да яде както си знае и няма нужда да се притеснява от теглото си. Мисля, че ще се справи много добре в тежката категория."

Шведът има загуба от Cormier, когато двамата се биха за титлата в полутежката категория в UFC 192, но не смята, че успехът ще е на страната на Cormier, когато реши да слезе в долната категория.
 
"Силата на Cormier не беше толкова голяма, когато се бихме. Не си спомням да ме е удрял толкова силно. Бил съм се с опоненти, които удрят много по-силно, но той не се отказва. Постоянно налага натиск и нанася удари. Наистина е добър в борбата си и не спира с действието по време на двубой - мисля, че това е най-голямата му сила."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес