Зареждане

Greg Hardy показа машината, с която диша

Greg Hardy показа машината, с която диша
Публикувано на: Октомври 21, 2019 в 10:12 ч
Изгряващата звезда в тежка категория Greg Hardy отново разочарова в октагона. Бившата звезда на NFL влезе в клетката за 4-ти път тази година. Той се изправи срещу Ben Sosoli миналия уикенд в Бостън и успя да победи с единодушно решение. В тази битка Hardy не се представи на познатото ниво и тя беше най-дълга в неговата кариера.

 Между втория и третия рунд той използва инхалатор, след като член на комисията му каза, че е позволено. За съжаление след битката стана ясно, че това е забранено и от атлетическата комисия му отнеха победата и обявиха битката за несъстояла се. Hardy не беше доволен от това и днес реши да ни покаже своята машина за дишане:


Това е моята машина за дишане. Правите си шеги с моя дефект, но това е проблем, който имат много деца и възрастни в цялата страна. Ще кажа на всички, че могат да го направят. 

Не трябва да им позволявате да ви обезкуражават и да ви казват, че не можете да участвате. С тренировки и постоянство ще постигнете всичко, което искате. 

Taка тази година Hardy успя да запише 2 победи, 1 загуба и битката със Sololi, която беше обявена за несъстояла се. Greg има доста проблеми в миналото и феновете не му се радват особено. Всеки път, в който той влезе в клетката го освиркват и явно това момче е магнит за негативна енергия.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес