Зареждане

Greg Hardy: Искам да съм най-великият американец в тежка категория

Greg Hardy: Искам да съм най-великият американец в тежка категория
Публикувано на: Януари 17, 2019 в 00:15 ч
Greg Hardy получи най-накрая своя шанс в UFC и този уикенд ще се бие срещу Allen Crowder в подглавната битка на събитието в Бруклин. Hardy все още няма загуба в ММА и е с рекорд 3-0. Той получи шанс за изява в Contender Series и стартира ударно с нокаут за 57 секунди, а във втората си битка за Contender Series нокаутира своя опонент за 17 секунди.

Тези победи не бяха достатъчни за него и той взе участие Xtreme Fight Night 352, където нокаутира своя опонент за 53 секунди и Dana White реши, че той е готов. Greg Hardy няма да се задоволи с второто място и иска да е най-великият американец в тежка категория:



Честно казано ще преследвам титлата в тежка категория. Искам да съм най-великият американец в тежка категория. Мисля, че Америка има нужда от такъв боец и аз съм подходящ. Много хора забравят, че имам 3 победи като аматьор. Към момента имам 3 битки като аматьор и 3 като професионалист и всички са победи. 

Няма значение кой си и откъде си, защото винаги ще имаш хейтъри. Трябва да се справяш с тези неща. Мястото ми е в UFC. Живея за това и нямам търпение да вляза в клетката. Тоя е моя шанс в UFC и нямам търпение да вкарам първия удар в битката.





Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес