Зареждане

Говори се за Floyd Mayweather срещу Georges St-Pierre, защото в UFC никой няма срам

Говори се за Floyd Mayweather срещу Georges St-Pierre, защото в UFC никой няма срам
Публикувано на: Юни 21, 2018 в 08:33 ч

Едно време бяха много модерни подобни извращения в Pride FC, но си има причина да си останат в миналото.

Не че на Fires Zahabi му пречи да се опита да ги възроди, разбира се. Последната му идея е да изкара Georges St-Pierre срещу много по-малкия, а и по-възрастен, Floyd Mayweather. Не е съвпадение, че се очаква битката да събере много пари и Zahabi ще прибере процент. Той обаче има и друг аргумент:

"Искам Georges да се бие с Mayweather. Не спирам да го тормозя, а той продължава да отрича. Знам, че е налудничава идея. Мислите ли, че Mayweather би се притеснил от сътресение? Бил се е с най-добрите боксьори на света. Единствено ще трябва да се притеснява за силата и обхвата на ударите на Georges, но и двамата ще се справят. Целият свят би гледал подобна среща."

Не знаем сега... сериозен ли е, шегува ли се?

Mayweather, както вече е известно, изпробва боксовите си умения срещу UFC боец, изправяйки се срещу Conor McGregor през август миналата година. Очакваше се да направи и своя дебют в октагона тази година, но изглежда се е отказал вече от тази идея.

Що се отнася до St-Pierre, не сме чували нищо за него откакто се оттегли в началото на тази година, отказвайки се и от титлата. Неговото място за Robert Whittaker, който наскоро успя да защити позицията си срещу Yoel Romero.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес