Зареждане

Готвят Korean Zombie срещу Frankie Edgar за UFC 229

Готвят Korean Zombie срещу Frankie Edgar за UFC 229
Публикувано на: Юли 13, 2018 в 09:36 ч
По последни данни се готви среща в категория перо между бившите претенденти за титлата Frankie Edgar и 'The Korean Zombie' Chan Sung Jung за UFC 229, което ще се проведе на 6-ти октомври.



Frankie Edgar, който е бивш шампион в лека категория в момента се радва на втората си доминантна победа над Cub Swanson. Преди това обаче той претърпя загуба с нокаут от Brian Ortega - първата му загуба от тупаници в кариерата. С това падение той сложи край на серията си от две победи - срещу Jeremy Stephens и Yair Rodriguez. Други ключови моменти в кариерата му включват победите срещу Jim Edwards, Sean Sherk, BJ Penn (три пъти), Gray Maynard, Urijah Faber и Chad Mendes. Edgar към момента е с рекорд 23-6-1.

Корейското зомбие, от своя страна, не се е бил от февруари миналата година, когато успя да нокаутира претендента за титлата Dennis Bermudez. Преди това той се би през август 2014-та, когато не успя да отнеме титлата на Jose Aldo. В своята кариера той бележи невероятен събмишън срещу Leonard Garcia, 7-секунден нокаут срещу Mark Hominick, като също има и незабравими срещи с Garcia и Dustin Poirier. Корейският фаворит е с рекорд 14-4.

За момента няма други насрочени срещи за UFC 229, въпреки че се говори, че точно тогава ще се завърне Conor McGregor, за да се опита да отнеме титлата от Khabib Nurmagomedov.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес