Зареждане

Гласят Max Holloway срещу Tony Ferguson за главна битка на UFC 236

Гласят Max Holloway срещу Tony Ferguson за главна битка на UFC 236
Публикувано на: Февруари 16, 2019 в 00:00 ч
Остават почти два месеца до събитието UFC 236, което ще се проведе на 13-ти април, но все още не се знае почти нищо за него. Не е в стила на UFC да не обявяват битки и локация за събитие, което вече чука на вратата. И докато събитието тъне в мистерия днес шампиона в категория перо Max Holloway подсказа, че ще оглави събитието срещу бившия временен шампион в лека категория, Tony Ferguson. Интересното е, че според Max битката им ще е за временната титла в лека категория:






През декември Tony Ferguson беше впечатлен от победата на Holloway над Brian Ortega и сподели, че иска битка между двамата в бъдеще. Dana White също се зарадва на това предизвикателство и сподели, че битка между двамата ще бъде страхотна, а Mаx също показа интерес за такава битка. В момента двамата бойци имат едни от най-впечатляващите победни серии, като Tony е в серия от 11 поредни победи, а Max е в серия от 13 поредни победи.

В момента шампиона в лека категория Khabib Nurmagomedov е наказан и това явно ще е битка за временна титла между Max, който държи пояса в категория перо и Tony, който е безспорен претендент за титлата в лека категория.

Напомняме ви, че може да гледате събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес