Зареждане

Гласят Джон Джоунс срещу Франсис Нгану през март?

Гласят Джон Джоунс срещу Франсис Нгану през март?
Публикувано на: Ноември 23, 2022 в 00:00 ч
Според MMA Junkie, Джон Джоунс може да предизвика Франсис Нгану за титлата в тежка категория през първата половина на 2023 г.

Освен това все още непотвърдените слухове сочат, че Къртис Блейдс ще служи като план Б, в случай че някой от двамата бойци се контузи.

До организиранеот на този двубой се сочи, че е стигнало след като UFC не са успели да постигнат сделка със Стипе Миочич.

Говореше се, че Джоунс ще се завърне срещу Миочич през декември, но двубоят в крайна сметка така и не се осъществи.

Сега Джоунс изглежда готов да се изправи срещу Нгану на 5 март в Лас Вегас, ако всичко върви по план.

Джоунс се отказа от титлата си в полутежката категория преди повече от година и оттогава планира да премине в тежка категория.


Няма друг като Джон в тежка категория“, каза неговият треньор Брандън Гибсън пред Submission Radio.

„Никой не е толкова динамичен, толкова бърз, толкова надарен във всички дисциплини като Джон. И коефициентът му на интелигентност е извън всякакви класации. Не искам да кажа, че тези други момчета не са умни и брилянтни бойци, но коефициентът на интелигентност на Джон Джоунс и разбирането на играта му са различни от всеки друг в света.

Сетете се за бойците, които се качват в една теглова категория нагоре - те винаги наддават на размер, маса и сила.

Вижте Конър Макгрегър. Джон Джоунс обаче е качил много повече килограми от всеки друг. Така че той удря изключително силно и изключително точно, технично и бързо.

Тренирал съм с много невероятни състезатели в тежка категория. Подготвял съм Андрей Арловски и Алистър Овърийм, Франк Мир и Травис Браун, а Джон Джоунс е по-силен, експлозивен, креативен, динамичен от всички тях. Така че нямам търпение да видя как Джон прави похода си в тежка категория.

Ще бъде нещо наистина, наистина специално и аз съм горд да бъда част от това.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес