Зареждане

Гласят битка между Khabib Nurmagomedov и Georges St-Pierre

Гласят битка между Khabib Nurmagomedov и Georges St-Pierre
Публикувано на: Октомври 29, 2018 в 22:06 ч
Вчера мениждъра на Khabib Nurmagomedov, Ali AbdelAziz сподели в социалните мрежи, че предстоят големи новини около неговия боец Khabib. Днес от няколко източника става ясно, че големите новини са битка между шампиона в лека категория и легендата Georges St-Pierre. Двамата изявиха желание да се бият и явно Tony Ferguson ще почака за шанса си. Все още не е ясно какво ще бъде наказанието от Атлетическата комисия и Khabib ще застане пред тях през декември, за да разбере това.

Ако всичко е наред и наказанието не му попречи, то Khabib ще се бие в първата половина на следващата година, защото през май започва свещения месец Рамадан в който той ще се отдаде на пости. Ако информацията е вярна, то очакваме Khabib срещу Georges St-Pierre между януари и април 2019г.


От профила на MMA Dagestan потвърдиха новината и в тях няма как да се съмняваме, защото те първи потвърдиха битката между Khabib и McGregor:



И ако още не сте сигурни дали това е истина мениджъра на Khabib, AbdelAziz отрече, че Khabib ще се бие с Tony Ferguson в следващата си битка:




UFC са свикнали да не се интересуват от ранглисти и статистики на бойци, когато пред тях има възможност да организират голяма битка между големи имена и най-вероятно битката между Khabib и GSP ще се случи. Вие как мислите ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес