Зареждане

Гилбърт Бърнс готов да се бие и този месец

Гилбърт Бърнс готов да се бие и този месец
Публикувано на: Юни 2, 2020 в 05:00 ч
Гилбърт Бърнс смая всички с представянето си в битката с бившият шампион Тайрън Уудли миналия уикенд. 33-годишния бразилец успя да доминира над Уудли и беше близо да го приключи в боя им, който беше главен за UFC on ESPN 9. Срещата продължи 5 рунда под диктовката на бразилеца, който спечели с решение и навлезе в серия от 4 поредни победи в полусредна категория.

Гилбърт смята, че е време за титлата, след като победи големи имена за по-малко от година. В последните два месеца Бърнс направи две битки, в които изглеждаше феноменално над Мая и Уудли. Бразилеца иска да остане активен и пожела още една битка този месец срещу Ковингтън или Едуардс:


Казах на Дейна Уайт, че искам да се бия преди месец юли. Ако тези момчета продължават да откачат, то тогава ще поискам шанс за пояса. Ако в крайна сметка организират бой за титлата, то тогава ми дайте този, който е свободен за двубой. 

Ако не може срещу Колби Ковингтън, то в такъв случай ми дайте Леон Едуардс. Искам да съм активен в октагона. Едва сега започвам и нямам търпение за следващата ми среща.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес