Зареждане

Гейджи: Побеждавам Хабиб и Макгрегър и ставам легенда

Гейджи: Побеждавам Хабиб и Макгрегър и ставам легенда
Публикувано на: Май 29, 2020 в 05:00 ч
Временният шампион в лека категория на UFC, Джъстин Гейджи (22-2 MMA, 5-2 UFC) се намира в много добра позиция и чака шанс за безспорната титла. 31-годишния боец е в серия от 4 поредни победи с нокаут и в своите 7 битки в организацията печели цели 9 бонуса. Той е сред най-атрактивните в UFC и вярва, че притежава всичко необходимо, за да свали Хабиб Нурмагомедов от трона при леките. Това няма да е лесна задача, но Гейджи има много добра борба, която все още не е показвал и това може да се окаже фактор в този сблъсък.

Всички преследват Конър Макгрегър, за да изкарат много пари, но Гейджи не е сред тях. Той предпочита битки с Хабиб и Поире, вместо да се моли на ирландеца. Точно сега временния шампион се е съсредоточил върху това да стане легенда и вярва, че победи над Хабиб и Макгрегър ще го направят такъв:


Сега имам шанс да направя нещо, което не може да бъде надминато в нашия спорт. Начинът, по който пребих Тони Фъргюсън и станах шампион, въпреки обстоятелствата, а след това победи над Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър ще ме направят легенда. Мога да се бия с Макгрегър още сега, ако го исках. Всички ще кажат, че лъжа за това, че не искам битка с Макгрегър. 

Сега съм в много добра позиция и ще се бия за титлата. Имаме над 500 бойци в организацията и всеки един от тях иска да е на такава позиция. В момента най-добро решение би било битка с Макгрегър, защото ще се направят доста пари. 

Аз обаче ще направя повече пари, след като победя Хабиб и тогава се бия с Макгрегър. Ако Конър не иска битка, то тогава ще се бия с Поире. Конър не е в моя лист. Точно сега Хабиб и Поире са в моя списък. Ще се бия с тях двамата и ще изкарам добри пари. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес