Зареждане

Гейджи: Нокаутирам брутално Хабиб и го пенсионирам

Гейджи: Нокаутирам брутално Хабиб и го пенсионирам
Публикувано на: Юни 29, 2020 в 00:00 ч
Временният шампион в лека категория Джъстин Гейджи вярва, че ще успее да нанесе първа загуба на Хабиб Нурмагомедов. Двамата ще се бият през есента на бойният остров в Абу Даби, където ще обединяват поясите. Гейджи се намира във възход и победната му серия включва 4 поредни с нокаут. 31-годишния американец не е спрял да забавлява феновете, откакто дойде в UFC.

Той беше шампион в WSOF, където защити титлата си 5 пъти. Гейджи започна в UFC с нокаут над Майкъл Джонсън и грабна два бонуса. Последваха две поредни загуби с нокаут от Алварез и Поире, а след тези загуби той направи промени и изглежда неудържим. Гейджи е с рекорд 5-2 в UFC и в тези срещи печели 9 бонуси. Сега той дава всичко от себе си в залата за тежката битка и вярва, че ще нокаутира непобедения дагестанец:

Вярвам, че съдбата ми е да съм първият, който ще победи Хабиб. Мисля, че стилът ми е идеален да победя Хабиб. Не искам да покажа неуважение към Поире, Фъргюсън и другите в категорията, но стиловете им не съответстват на този на Хабиб. Нурмагомедов е кошмар за всички бойци, които нямат основа в борбата. Не казвам, че аз мога да се боря като него, но и нямам нужда от това. 

Всичко, което ми трябва е да поддържам битката в центъра на клетката. Трябва да противопоставим силите си. Няма да се бия по неговите правила и няма да правя това, което той иска. Хабиб използва много умело инстинктите на човек. Ще го нокаутирам брутално. Това е единственият начин и това е нещото, което правя най-добре. След тази загуба той ще се оттегли от ММА. Той е добър човек, но времето ми дойде. 

Ние не знаем колко здрава е брадичката на Хабиб и дали ще издържи на тежки удари. Доколкото знам, Дъстин и Джонсън успяха да разклатят Хабиб. Той не изпада в паника в такива моменти. Никой друг не е успявал да му нанесе щети в стойка. В крайна сметка някой от нас ще падне. Може да видите, че моите опоненти в UFC не ми останаха длъжни. Ще бъде здрава битка, в която един от нас ще падне.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес