Зареждане

Гейджи и Чандлър може да са подглавна битка на UFC 257

Гейджи и Чандлър може да са подглавна битка на UFC 257
Публикувано на: Декември 13, 2020 в 05:00 ч
Дейна Уайт разкри, че има вероятност битка в лека категория между Джъстин Гейджи и Майкъл Чандлър да е подглавна за UFC 257, което ще се проведе следващия месец в Абу Даби. Главната битка на вечерта ще бъде в лека категория между Конър Макгрегър и Дъстин Поарие, а вероятно от UFC искат да имат резерви в случай, че Поарие или Макгрегър отпаднат в последния момент.

Доста често виждаме как организацията слага даден боец резерва на някоя от главните битки, за да се включи, ако нещo непредвидено стане с някой от двамата бойци оглавяващи дадена галавечер. Всъщност от UFC го направиха и този уикенд и поставиха Манел Капе резерва на главната битка между Дейвисон Фигередо и Брандън Морено.

Гейджи е с рекорд 22-3 в ММА и тази година спечели временната титла, след като победи Тони Фъргюсън. Джъстин загуби титлата си в обединителния мач с Хабиб Нурмагомедов, който се проведе в края на октомври.

Чандлър от своя страна подписа с UFC през октомври и беше резерва на битката между Хабиб и Гейджи, но услугите му не бяха потърсени. Той беше предизвикван от доста бойци, но отказваше. Тази година Майкъл направи 1 битка и в нея нокаутира Бенсън Хендерсън в Bellator през август.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес