Зареждане

Гейджи: Хабиб може да бъде победен само с нокаут

Гейджи: Хабиб може да бъде победен само с нокаут
Публикувано на: Септември 17, 2021 в 13:00 ч
Бившият временен шампион Джъстин Гейджи вярва, че Хабиб Нурмагомедов може да бъде победен само с нокаут. В края на миналата година Гейджи сподели клетката с Хабиб в Абу Даби. Двамата обединяваха титлите в лека категория в главната битка на UFC 254, което се проведе на остров Яс.

Нурмагомедов имаше подкрепата на цялата зала в Абу Даби. За първи път в кариерата си Хабиб се би без подкрепа от баща си, който почина в средата на 2020 година. Много хора вярваха, че Хабиб ще рухне психически след кончината на Абдулманап, но това не се случи.

"The Eagle" беше перфектен в срещата и приспа Гейджи с триъгълник във втория рунд. Веднага след битката Нурмагомедов се обля в сълзи и обяви, че се оттегля от ММА с перфектна статистика от 29 победи и 0 загуби.

В момента Гейджи се готви за бой с Майкъл Чандлър през ноември в Ню Йорк. Джъстин реши да се върне назад във времето и да коментира боя с Нурмагомедов. Ето какво сподели той:

Загубите от Еди Алварес и Дъстин Порие бяха различни от тази срещу Хабиб. Тази е болезнена. Дадох всичко от себе си в онази вечер. Хабиб беше страхотен и се бореше и със смъртта на неговия баща. Почувствах неговата сила в клетката. 

Нямаше значение колко бях добър и какво правих срещу него. Можех да победя само с 1 на милион удар, който да го нокаутира. Аз съм уверен, че няма боец на земята, който да поеме моите удари. 

Хабиб обаче продължи да пресира, пое ударите, свали ме на земята и беше ефективен. Това беше най-голямата сцена на света, а залогът беше най-голямото отличие на света. 

Аз преследвах величие в тази битка. Имах само един шанс да спечеля и това беше с един точен удар, който да го нокаутира. Това обаче рядко се случва в битките. 

Само с нокаут ли може да бъде победен Нурмагомедов ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес