Зареждане

Гейджи: Дъстин Порие ще спука от бой Чарлз Оливейра

Гейджи: Дъстин Порие ще спука от бой Чарлз Оливейра
Публикувано на: Септември 20, 2021 в 02:00 ч
Джъстин Гейджи не е впечатлен от настоящия шампион в лека категория Чарлз Оливейра. През май тази година Оливейра успя да победи Майкъл Чандлър и спечели титлата в лека категория. Той навлезе в серия от 9 поредни победи и сега ще чака битка с Дъстин Порие.

От UFC планират да ги изправят един срещу друг за титлата през декември. Оливейра е рекордьор по победи със събмишън и приключване в UFC. Toва обаче не е достатъчно, за да впечатли Гейджи.

Джъстин смята, че Оливейра е човек, който се отказва тогава, когато нещата загрубеят. Той иска битка с шампиона от Бразилия, за да ни покаже, че е прав. Ето какво още сподели Гейджи за Оливейра и Порие:

Чарлз Оливейра направи добри битки, но не са на нивото на шампионските битки. Аз се намирам в страхотна позиция и ми трябва една победа. Ако Оливейра победи Порие, тогава много бих искал да се бия с него, за да ви покажа за какво говоря. Той е човек, който се отказва. 

Чарлз ви го показа в битката с Майкъл Чандлър. В края на първия рунд той не изглеждаше добре, не искаше да бъде там. Той не иска да бъде в клетката, когато стане гадно. Точно това мисля, това е моето мнение. Порие ще го спука от бой. Това е много интересна битка и предпочитам Порие. 

Оливейра е страхотен граплър, но няма голяма способност да те свали на земята. Чарлз не е като Хабиб и не пресира, за да скъси дистанцията. Оливейра може да те събори на земята само след клинч. Порие от своя страна не влиза често в клинч. 

Оливейра има серия от победи, но най-добрата победа беше тази срещу Тони Фъргюсън. 

Кой ще спечели титлата в лека категория ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес