Зареждане

Georges St-Pierre заяви, че ще бъде по-голям и по-добър при завръщането си

Georges St-Pierre заяви, че ще бъде по-голям и по-добър при завръщането си
Публикувано на: Септември 6, 2017 в 16:00 ч
 
Бившият дългогодишен шампион на UFC в полусредна категория Georges St-Pierre заяви, че ще бъде по-голям и по-добър при завръщането си в Октагона през ноември срещу шампиона в средна категория Michael Bisping.
 
36-годишният боец от Монреал се отказа от спорта на 16-ти ноември 2013-та година, когато се наложи над Johny Hendricks след сплит десижън за деветата си успешна защита на титлата. St-Pierre заяви, че е трябвало да се отдалечи от светлината на прожекторите, защото животът му се е превърнал в "напълно безумен" и "ши*ан зоопарк".
 
Четири години по-късно, St-Pierre (25-2) е изправен пред 38-годишния Bisping (31-7), а двамата ще оглавят високопрофилното събитие UFC 217 на 4-ти ноември в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.
 
St-Pierre е продължил да тренира и по време на своето отсъствие - разкъсвайки предни кръстни връзки за втори път през 2014-та година - и казва, че е по-добър атлет днес, отколкото преди четири години.
 
 
Той със сигурност ще бъде по-голям, подготвяйки се за скока в средна категория (84 кг). В момента канадецът тежи около 90 килограма.
 
"Веднага щом разбрах, че ще се бия с Bisping, започнах да се подготвям, съсредоточих се на 100%-та. Наех диетолог, започнах специален хранителен режим и увеличих доста мускулната си маса. Това ме накара да се чувствам добре.", заяви St-Pierre.
 
St-Pierre, който има черен колан по карате и бразилско джу-джицу, също се е върнал към своите корени в каратето.
 
"Никога не биваше да го оставям. Мисля, че каратето дава по-добър облик за моя стил. Също така работя по различни неща - наземни атаки, ключове за крак, подобни неща."
 
 
Той също работи с известния треньор по бокс Freddie Roach, на когото много време се е възхищавал.
 
"Да имаш Freddie Roach в своя ъгък е като мечта за всеки боец. Той винаги е бил зает в миналото, тренирайки Manny Pacquiao, но той ще бъде там (в нощта на битката) с мен и ще бъде с мен по време на целия ми тренировъчен лагер."
 
Като за финал, St-Pierre обеща да бъде агресивен срещу шампиона в средна категория Bisping.
 
"Bisping е шампиона. Аз съм претендента, така че ще трябва да бъде доста по-агресивен от него.", завърши St-Pierre.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес