Зареждане

Georges St. Pierre започна да пости, а Khabib пита за битка

Georges St. Pierre започна да пости, а Khabib пита за битка
Публикувано на: Октомври 2, 2019 в 08:14 ч
Легендарният шампион в две категории Georges St. Pierre започна да пости и загатна, че ще свали до лека категория, за да се бие с Khabib Nurmagomedov. Многократно в интервюта "Rush" споделя, че единствения боец, който може да го извади от пенсия е точно непобедения боец от Дагестан. В своята последна битка St-Pierre успя да победи Michael Bisping и стана шампион в средна категория, а дни по-късно сдаде титлата.

Georges се оттегли от ММА в началото на годината, защото преговорите за битка между тях пропаднаха, но сега нещата се промениха и Dana White дава зелена светлина. В социалните мрежи легендарния шампион сподели снимка, на която изглежда доста отслабнал и споделя, че се е подложил на пости.

Безспорния шампион в лека категория Nurmagomedov не е пропуснал тази публикация и веднага попита в коментарите дали St-Pierre не се готви за лека категория. "The Eagle" е готов за битка с легендата, но условието е тя да бъде в лека категория. 38-годишния боец от Канада иска да затвърди своето наследство и определено титла в 3-та категория ще го установи като най-голямата легенда в ММА.


Ще видим ли битка между тях ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес