Зареждане

Georges St-Pierre: Tony Ferguson заслужава да се бие с Khabib

Georges St-Pierre: Tony Ferguson заслужава да се бие с Khabib
Публикувано на: Септември 16, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Всички искат да знаят какво следва за безспорният и непобеден шампион в лека категория на UFC Khabib Nurmagomedov, но все още няма яснота по въпроса. "The Eagle" защити титлата си с победа над Dustin Poirier в Абу Даби преди седмица и веднага започнаха коментари за следващата му битка. Президента на UFC Dana White сподели, че Tony Ferguson е следващ, но не изключи и реванш със звездата Conor McGregor.

White също изяви интертес към битка между Khabib и легендарният шампион в две категории Georges St-Pierre, който по-рано тази година се оттегли, защото White не му позволи да се бие с непобедения дагестанец. Мечтата на Khabib и неговия баща е да направят битка с Georges и Khabib изяви готовност да се бие с него в началото на следващата година.

Всички фенове искат да гледат Nurmagomedov срещу Ferguson, защото битката е най-интересна в лека категория и пропада вече 4 пъти. St-Pierre също иска да гледа битката между тях и сподели, че Tony на 100% заслужава шанс срещу Nurmagomedov. "Rush" обаче загатна, че е готов да изпревари Tony и да се бие с Khabib, въпреки че Ferguson заслужавал:


На 100% Tony Ferguson заслужава да се бие за титлата. Битката им ще бъде добра. Голям фен съм и не знам кой ще победи. Всичко зависи от това кой ще успее да наложи волята си. Tony обича мръсни битки с лакти и колена и това е неговия стил. 

Khabib от своя страна обича да контролира опонентите си на земята. Стиловете правят битките и тук е трудно да се прогнозира. В момента съм в пенсия и за това си има причина. Ако има нещо, то от UFC знаят къде да ме намерят. 

Точно сега обаче съм доволен от това, че не съм в играта. Не се оплаквам и моя живот е хубав. Винаги тренирам и не го правя, защото искам да се бия, а защото искам да съм в добра форма. Обичам да съм зает и продължавам да се уча като боец. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес