Зареждане

Georges St-Pierre не е сигурен, че иска да се занимава с глупостите в UFC

Georges St-Pierre не е сигурен, че иска да се занимава с глупостите в UFC
Публикувано на: Декември 26, 2018 в 19:12 ч
Легендата на UFC, Georges St-Pierre е във формата на живота си, но не е сигурен дали иска отново да се бие за UFC. Той се завърна миналата година и успя да спечели титлата в средна категория, но седмица по-късно я оваканти, защото го измъчваше колит.


Доста бойци го предизвикват и искат да се бият с него, но Georges не е сигурен в своето завръщане, защото не му се занимава с глупостите в UFC:



В момента се намирам в ситуация, в която, когато тренирам се чувствам доста уверен, силен и е страхотно. Чувствам се по-добре, отколкото когато бях на 25 години. Доста често обаче чувам много глупости и си казвам "Наистина ли искаш да се замесваш в това и да влизаш в този кръг " ?

Ще изкарам празниците и после ще помисля, за да реша какво ще стане. Разбирам, че те си имат бизнес и гледат него, но ако се върна ще мога ли да се бия за титлата ? Когато спечелиш титла след това трябва да я защитаваш, а аз не искам да задръствам категорията. 



Georges явно няма намерение да се бие в битка, която не включва титла, а наскоро Dana White беше категоричен, че няма да му позволи да пререди другите бойци.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес