Зареждане

Georges St-Pierre: Битка с Khabib е добра за наследството ми, защото той е най-добрият в света

Georges St-Pierre: Битка с Khabib е добра за наследството ми, защото той е най-добрият в света
Публикувано на: Юли 25, 2019 в 00:00 ч
Легендарният бивш шампион в две категории Georges St-Pierre официлано се оттегли от ММА преди няколко месеца, но това не го спира да говори за така желаната от него битка с Khabib Nurmagomedov. Няколко месеца се водиха преговори за сблъсък между тях, но в крайна сметка Dana White провали всичко, защото според него "Rush" трябвало първо да се бие с претендент от лека категория.

Това ядоса GSP и той приключи кариерата си в серия от 13 поредни победи и с рекорд 26-2 в ММА. Сега няколко месеца по-късно Georges отново говори за битка с Khabib и загатва, че е готов да се завърне в клетката, за да се бие с него:


Ако трябваше да избирам опонент, то аз щях да избера най-лесната битка и да си тръгна с 50 милиона долара. Ако обаче искам битка за моето наследство, то в момента Khabib е човека. За мен в момента той е най-добрият в света. Khabib е непобеден и не е показвал никакви слабости до момента. Никой не е бил близо до това да разреши този пъзел и това много ме заинтригува.


През септември Khabib ще се бие срещу Dustin Poirier в Абу Даби и трябва да победи, защото в противен случай ще загуби вниманието на GSP. Khabib се намира в серия от 27 поредни победи и все още няма загуба. Georges от своя страна за последно влезе в клетката през 2017 година и победи Michael Bisping, което го направи шампион в средна категория.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес