Зареждане

Georges St. Pierre: Ако не победя Bisping в началото, сигурно ще загубя със съдийско решение

Georges St. Pierre: Ако не победя Bisping в началото, сигурно ще загубя със съдийско решение
Публикувано на: Септември 27, 2017 в 07:27 ч

След повече от три години извън Октагона, бившият шампион в полусредната категория на UFC, Georges St. Pierre ще се завърне с двубой срещу шампиона в средната категория, Michael Bisping. Двамата ще се изправят един срещу друг в главното събитие на UFC 217 на 4-ти ноември в Ню Йорк, което ще се излъчва пряко по спортния канал Mtel Sport 2.

Това ще бъде ново преживяване за "Rush", тъй като той за пръв път ще се бие в горната за него категория и ще бъде претендент, а не шампион. Затова канадецът е наясно, че трябва да играе по-агресивно и да търси ранната победа, защото да стигнеш до съдийско решение с шампион никога не е добър залог.

Особено при оспорван двубой.
 
"Аз съм претендент. Не съм шампион този път. Затова трябв да се раздам много. Очаквам, че ако стигнем до решение и двубоят е оспорван, няма да е в моя полза. Затова ще изляза и ще дам всичко от себе си, за да го довърша. Ще се бия като за последно."

Независимо от всички критики към тази битка, St. Pierre е доволен и ще се наслаждава на всеки един момент от нея.
 
"Не съм отчаян. Щастлив съм. Радвам се, че съм в тази позиция - позиция, която малцина са можели да преживеят. Ще се радвам на този уникален момент и ще го запомня до края на живота си."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес