Зареждане

Gegard Mousasi твърди, че UFC се разпада, а Bellator се разраства

Gegard Mousasi твърди, че UFC се разпада, а Bellator се разраства
Публикувано на: Септември 20, 2016 в 09:40 ч
Gegard Mousasi е бивш боец на UFC, успя да запише 5 поредни победи, от които 4 с нокаут, но не получи шанс за титлата. Той не беше доволен от това и от заплащането и се премести в Bellator, където след 2 победи вече е шампион в средна категория.

Mousasi ще се бие срещу Rory MacDonald  за титлата в средна категория и сподели, че не съжалява за трансфера в Bellator:

Няма съмнение в това, че Bellator се разраства. Дадоха ми възможност да се бия в главната битка на Bellator   200, а сега ще се бия в супер битка с MacDonald. Възможности като тези нямаше как да получа, ако си бях останал в UFC. Благодарен съм за това и ще продължавам с доброто представяне и с победите.

Mисля, че UFC започват да се разпадат, защото правят слаби карти и главните битки вече не са толкова интересни. Имаме доста големи имена, които се бият в Bellator. Имена като Quinton Jackson, който ще се бие с Wanderlei Silva, а сега и Lyoto Machida е тук. Ryan Bader, както и Matt Mitrione, Fedor. Имах дълга кариера и най-накрая се намирам там, където трябва да бъда и искам да участвам в най-големите битки.

Не ме интересува това дали съм най-добрия в света. Не преследвам това звание. За мен е важно на 29 септември да съм най-добрия, а на 30-ти нека някой друг е най-добрия боец в средна категория. Целта ми е да съм най-добрия, но н 29 септември. Мисля, че боец с добри умения в стойка, ще успее да победи Whittaker. Пак казвам, че не ми пука дали съм най-добрия в света, защото на 29 септември е най-важно да съм и да го покажа.

Прав ли е Gegard Mousasi да твърди, че UFC се разпада ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес