Зареждане

Gaethje: Ще бъда запомнен като най-бруталната гад

Gaethje: Ще бъда запомнен като най-бруталната гад
Публикувано на: Ноември 27, 2017 в 10:39 ч
 
 Непобеденият Justin Gaethje излезе с коментар пред медиите преди срещата си с Eddie Alvarez в UFC 218.
 
"Опитвам се да се добера до титлата, но нека видим първо как ще протече срещата ни с Alvarez. Ами ако го приключа по брутален начин?"
 
"Причината Conor McGregor да е това, което е, се крие в начина му на говорене. Той е гениален. Но и нокаутира Jose Aldo само за 13 секунди. Това му помогна много. В клетката срещите трябва да се приключват."
 
"Ще вляза вътре и ще довърша Alvarez както си знам... както си трябва. После ще се боря да бъда претендент номер едно за титлата. Изгубих я, но ще очаквам възможност да си я възвърна."
 
"Помня преди как ме съветвахте, че трябва да говоря повече. Не съм съгласен. Ако продължавам да побеждавам опонентите си обаче по същия начин, ще продължат да ми плащат както ми се иска. Това също ще ми помогне и да получавам срещите, които желая."
 
"Стъпка по стъпка... Имах възможността да се бия с Michael Johnson. Аз съм единственият, който го е довършвал. Два дена по-късно ме бяха попитали дали искам да тренирам в The Ultimate Fighter. Година по-рано пък се чудех дали въобще някога ще имам шанс да участвам там."
 
"Когато приключа с кариерата си, ще бъда запомнен като най-бруталната гад в спорта. Най-атрактивният боец. А с това идват и големите пари. Да не говорим, че от UFC наистина оценяват труда на хората. А аз в клетката давам винаги всичко от себе си. Що се отнася до титлата, работя по въпроса."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес