Зареждане

Gaethje предизвика McGregor: Искам да го преч*кам

Gaethje предизвика McGregor: Искам да го преч*кам
Публикувано на: Май 22, 2019 в 11:00 ч
Conor McGregor е супер активен в социалните мрежи, но не и в клетката на UFC, след като изяде един хубав бой от Khabib Nurmagomedov в UFC 229.

Това хич не се нрави на някои бойци, един от които е Justin Gaethje, който е на мнение, че UFC трябва да разкарат ирландеца от класациите си, ако той не се състезава.

"Conor в момента е на трето място. Само той е свободен в момента. Затова искам да се бия с него. Той е номер 3 - ако няма да се бие, махнете го от класациите. Това също е решение," споделя Gethje.

McGregor обаче е един от бойците, които внимателно си подбира противниците и не е никак лесно да се уреди двубой с него, защото е сигурно че парите ще са много.

"Не знам какво повече да кажа. Може и да не поиска да се бием, щом толкова си преценява противниците. Нямам контрол над това. Вълнуват ме нещата, които зависят от мен. Но определено бих се радвал да го пречукам. Всеки път когато ми се даде възможност да пребия някой, който говори много глупости, прави битката много по-забавна за мен."

Gaethje в момента е в серия от две поредни победи, а играта му е агресивна и предимно в стойка, което го прави еди от любимците на феновете.

Дали McGregor ще посмее да се изправи срещу него или ще търси касов двубой... може би и в бокса?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес