Зареждане

Фьодор Емеляненко: Не мога да помогна на Александър! Вие му помогнете

Фьодор Емеляненко: Не мога да помогна на Александър! Вие му помогнете
Публикувано на: Юни 3, 2023 в 09:03 ч
Президентът на ММА съюза на Русия и бивш шампион на Pride Фьодор Емеляненко даде да се разбере, че не може да помогне на по-малките си братя Александър и Иван.

На 26 май Александър и Иван спечелиха турнира на REN TV Fight Club. Александър победи блогъра Евгений Ершов, а Иван победи джудиста Алексей Леденев. В същото време публиката критикува организаторите за факта, че Александър влезе в битката в неспортсменско състояние.

Фьодор разкри, че е гледал битките на двамата, но с много тежки чувства. "Последният император" сподели, че нито иска да говори с Александър, нито пък да му помага.

"Гледам всичко, което се случва с братята ми. Гледам го много години с тежки чувства.  Разбирам, че не мога да им помогна по никакъв начин, затова се моля някой друг да помогне, ако не аз. Може би някой ден ще има реализация. Надявам се, че Иван, да речем, е напуснал предишния си живот и ще започне нов с тази битка. 

Аз, разбира се, не му предложих да се бие с блогъри, а с истински бойци. Предложих му помощ и подкрепа, когато беше още на 15-16 години. Ако е узрял на 35, така да бъде. Основното е, че трябва да се откаже от начина на живот, който е водил преди.

Как да помогна на Александър ? Вие му помогнете! Да му кажа: "Саша, не пий ?" Виждате колко хора го наобикалят, убеждават го, но въпреки това той излиза, както излиза. Малко хора го подкрепят, защо ли?! Александър направи своя избор. Докато той не се осъзнае и не се отвърне от този избор, не виждам причина да говоря с него за нещо. 

Опитвам се да живея според съвестта си. Опитвам се да коригирам действията си. Приемам съвети от духовници. Да, всеки малко разумен човек просто ще погледне думите и делата на Александър. Така ще разбере какво се случва с него.", сподели Фьодор.

Явно двамата братя няма да подобрят своите отношения, които са влошени от много дълги години.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес