Зареждане

Фьодор Емеляненко: Надявам се, че ще се помирим с Александър

Фьодор Емеляненко: Надявам се, че ще се помирим с Александър
Публикувано на: Февруари 4, 2020 в 16:30 ч
Фьодор Емеляненко е готов да се помири със своя брат Александър, но първо иска от него да се промени. Двамата от дълги години не са в добри отношения и често се критикуват чрез медиите. Фьодор не е доволен от това, че Александър обиждал хората и го прикани да се извини на тези, които наричал "животни".

Легендарния шампион преди време сподели, че Александър е мъртъв за него, но въпреки това е готов да се помирят. Ето какво сподели Фьодор пред руските медии за това, което иска да види в брат си, преди да се сдобрят:


Надявам се да се помирим. Надявам се Господ да му помогне. Наскоро казах, че Александър трябва да се промени. На първо място, покайте се, променете живота си, не наричайте хората животни. Нито един светец не учи, че е необходимо хората да се наричат животни. 

Вижте още - Фьодор Емеляненко: Александър е мъртъв за мен

Всички светии и цялото Евангелие са пропити с покаяние. Всички светии говорят за покаяние, търпение и смирение, но не и обратното. Трябва да променя живота си както за мен, така и за Александър. Помогнах много на Александър в живота.

Вижте още - Александър към Фьодор: Запали свещ за мен и се моли на Мамон





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес