Зареждане

Фрейре: Чандлър ще покаже силата на Bellator и ще победи Порие

Фрейре: Чандлър ще покаже силата на Bellator и ще победи Порие
Публикувано на: Януари 27, 2021 в 07:19 ч
Шампионът на Bellator в категория перо и лека, Патрисио Фрейре, вярва че неговия стар колега, Майкъл Чандлър, може да победи Дъстин Порие.

Чандлър направи силен дебют в UFC през миналия уикенд, побеждавайки Дан Хукър с ТКО в първия рунд в подглавното събитие на UFC 257.

Следващият му вероятен противник е Дъстин Порие, с когото ще спорят за титлата в леката категория.

Вижте също: Дейна Уайт: Чандлър и Порие ще се бият за титлата

Що се отнася до Фрейре - Чандлър е лош избор за Порие.

"Порие показа във втория си двубой с Макгрегър, че не само е подобрил бокса си, но има и силна психика," споделя Фрейре. "Но играта на Чандлър ще е трудна за Порие. Вярвам, че Чандлър може да го победи много лесно, точно както направи с Хукър.

Порие прави няколко боксови грешки, които могат да се окажат много голям пропуск срещу Чандлър. Например той копира защитата с рамо на Флойд Мейуедър, което е много опасно с такива малки ръкавици. Той често отнася удари именно заради това. Ако бъде ударен от експлозивен опонент с нокаутираща сила като Чандлър или мен, той ще заспи. Няма съмнение в това."

Въпреки тези коментари, все още отношенията между "Pitbull" и Чандлър не са изгледени. Фрейре има победа над Чандлър през 2019-та.



Въпреки това шампионът смята, че Чандлър ще покаже силата на бойците от Bellator.

"Всеки знае, че не харесвам Чандлър и не викам за него в мачовете му," добави Фрейре. "Но той показва, както и Еди Алварез, силата на Bellator."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес