Зареждане

Франсис Нгану влиза в борчове, за да тренира

Франсис Нгану влиза в борчове, за да тренира
Публикувано на: Октомври 15, 2021 в 05:00 ч
Франсис Нгану твърди, че не получава уважението, което иска от UFC. Звездата от Камерун се готвеше за битка с Дерик Люис, но от UFC решиха да създадат временна титла в категорията. Люис премери сили със Сирил Ган и загуби с нокаут.

По този начин Ган стана временен шампион в тежка категория и остана непобеден. Наскоро стана ясно, че Дейна Уайт и компания планират битката за обединяване на титлите в тежка категория да се проведе в началото на 2022 година.

Ган и Нгану ще премерят сили на UFC 270, което ще се проведе на 22-ри януари. В една от последните си изяви за медиите Нгану се оплака, че влиза в борчове, за да си покрие разходите по тренировъчните лагери.

Нгану е заработил близо 3 милиона долара в последните няколко години, но явно харчи доста, след като не му остават пари. Ето какво още сподели Франсис по темата:

В ММА е по-трудно от бокса. Чувствам, че не бива да се налага да вземам пари назаем за тренировъчния си лагер. В един момент ще отида след тези пари в бокса. Със сигурност ще вляза в бокса. От това, което виждам, UFC се опитват да ме дискредитират. Това знам аз. 

Не правите това на боец, който искате да популяризирате. Какво търся ? Първо, търся малко уважение, това е за начало. Искам да се чувствам уважаван, поне да им пука. Никога не съм искал нищо повече от това. Това би било достатъчно за мен. Не съм голяма работа, просто малко известен. Сирил Ган го заслужава. 

Той заслужаваше да спечели битката. Ган имаше много добра битка и много добър старт. Нямам проблем. Единственият ми проблем е, че искат да дискредитират титлата ми. 

Това е единственият проблем, но не мога да контролирам какво правят другите хора. Не можете да го обвинявате за нищо. Сирил направи всичко правилно.

Ще успее ли Нгану да победи Ган ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес