Зареждане

Франсис Нгану уверен, че може да победи Стипе Миочич

Франсис Нгану уверен, че може да победи Стипе Миочич
Публикувано на: Май 23, 2020 в 07:58 ч
Франсис Нгану не е доволен от застоя в тежка категория и призова организацията да направят нещо. По-рано този месец Франсис успя да нокаутира Жаирзиньо Розенструик за 20 секудни и така си гарантира нов бой за пояса. За съжаление Стипе Миочич не е готов да се бие в момента, защото се е посветил на това да помага на обществото по време на коронавируса. Така той бави третата битка между него и Даниел Кормие и вече почти година не е имало бой за златото при тежките.

Това определено не се харесва на Нгану, който предвижда, че ще трябва да чака цяла година за раздвижване в категорията. "The Predator" смята, че UFC на всяка цена трябва да се намесят, за да има яснота в категорията. Той е готов да се бие с Кормие за пояса и вярва, че "DC" е по-тежка битка от Миочич. Ето какво сподели Нгану, който преди години загуби от Миочич:


Мисля, че от UFC трябва да направят нещо, за да има бой за титлата. Не знам кога ще приключи тази пандемия. Не искам да покажа неуважение към Миочич, защото той е доказан шампион, но категорията трябва да продължи напред. Няма как да продължава така и да няма развитие. UFC трябва да раздвижат категорията на всяка цена. 

Вече мина почти година от последната битка за титлата и не се знае кога ще има нова. Много ще се радвам на битка с Кормие. Той чака трилогия с Миочич, след която да се оттегли. Нямаше смисъл в това да ме предизвиква. Той обаче го направи и аз много бих иска да се бием. За мен ще бъде чест и вярвам, че мога да победя. Ако трябва да съм честен, то аз съм по-уверен в реванш с Миочич, отколкото в бой с Кормие. 

Мисля, че Даниел е по-голямо предизвикателство от Миочич. Бях в клетката със Стипе и той не успя да ме приключи. Мисля, че Кормие щеше да ме приключи в такава битка. Не можех да мърдам срещу Миочич, но въпреки това не успя да ме приключи. Мисля, че във втора битка с Миочич вече ще имам повече знания за победата над него. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес