Зареждане

Франсис Нгану: UFC все още не ми предлагат нов договор

Франсис Нгану: UFC все още не ми предлагат нов договор
Публикувано на: Септември 20, 2022 в 16:00 ч
Безспорният шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану разкри, че все още не е получил предложение за нов договор.
 
"The Predator" продължава да настоява, че трябва да му бъде позволено да се боксира, преди да обмисли споразумение за условията. Нгану оглави събитието UFC 270 в началото на тази година. Той се изправи срещу тогавашния временен носител на титлата Сирил Ган.

Франсис успя да победи с решение, след като впечатли със своите умение по борба и граплинг. Това беше последна битка от неговоя договор с UFC, но победата автоматично удължи договора до края на 2022 година.

В момента той е аут от играта, след като оперира коляното си. Очаква се Нгану да се бие в началото на 2023 година. Вероятно от UFC ще създадат временна титла, за която да се бият Джон Джоунс и Стипе Миочич през декември.

Бъдещето на Нгану остава объркано. Към днешна дата той все още не е получил оферта за нов договор с UFC.

„Статусът на договора ми с UFC към днешна дата не е променян. 

Не съм получил никакво предложение от тяхна страна. Мисля, че не трябва да бързам. Аз не бързам за нов договор. Няма къде да ходя, така че не си давам зор. 

Разбира се, че все още се интересувам от боксов мач с Тайсън Фюри. Битки в бокса трябва да присъстват в офертата за нов договор с UFC.“, каза Франсис Нгану пред Sirius XM.

Ще се навие ли Дейна Уайт да позволи на Нгану да се боксира ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес