Зареждане

Франсис Нгану: Това, което не те убива, те прави по-силен

Франсис Нгану: Това, което не те убива, те прави по-силен
Публикувано на: Април 19, 2022 в 15:00 ч
Шампионът в тежка категория на UFC Франсис Нгану реши да мотовира своите фенове с пост в социалните мрежи.

Звездата от Камерун призова феновете си да се изправят пред своите предизвикателства и да дават всичко от себе си. Нгану определено знае какво е да се бориш така, сякаш животът ти зависи от това. Сега Нгану е на върха, но преди няколко години беше на дъното.

Нгану още от детска възраст работил в мините за пясък, за да издърже семейството си. Той тръгнал пеша от Камерун, за да стигне до Европа в търсене на по-добър живот. "The Predator" прекарва известно време в ареста в Испания, но в крайна сметка стига до Франция.

Там Нгану спи по улиците и гладува. За щастие местен треньор го намира, а останалото е история. Към днешна дата Нгану се възстановява след операция в коляното. В последната си битка той победи Сирил Ган през януари и защити титлата при тежките.

Нгану има договор с UFC до края на годината и не е ясно дали ще остане при тях. Ето какво пише Нгану в Инстаграм:

"Това, което не те убива, те прави по-силен. По-корави сте, отколкото си мислите, но за да го разберете, трябва да се изправите пред предизвикателствата така, сякаш животът ви зависи от това. 

Тогава ще разберете колко далеч можете да избягате от границите си. Спрете да бъдете пречка в собствените си животи. Спрете да си търсите извинения в това, което незначителните хора говорят.

Излезте там и победете. Вземете това, което ви принадлежи."

Щe остане ли Нгану в UFC ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес