Зареждане

Франсис Нгану: Спал съм по горите на Мароко

Франсис Нгану: Спал съм по горите на Мароко
Публикувано на: Декември 4, 2020 в 08:52 ч
Историята на Франсис Нгану е една от най-вдъхновяващите в ММА. 34-годишния камерунец решава да тръгне пеша от Камерун и минава през много страни, за да стигне до своята цел, която била Европа. "The Predator" е минал през много трудности и даже прекарал няколко седмици в затвора. В своя акаунт в социалните мрежи Нгану сподели, че е имало период от време, в който дори спал по горите на Мароко.

Франсис успява да стигне до Франция, където в началото спи по улиците. За щастие съдбата му се усмива и той започва да тренира безплатно в една от залите в Париж. Останалото е история, която всички ние знаем.

Към днешна дата Нгану е с рекорд 15-3 в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи с нокаут. Той е сред най-опасните нокаутьори в тежка категория и следващата година ще се бие отново за титлата. Ето какво сподели Нгану в социалните мрежи:

Тази снимка е от 2012 година. Тогава все още бях в Танжер, Мароко и опитвах да намеря своя път към Европа. Спях по горите на Мароко и имах само дрехите на гърба си. 

Но също така имах мечти и увереност. Никога не позволявайте на никого да отнема вашите мечти и увереност или да ви казва, че не можете да се справите или не сте успели без тях.

Ще стане ли Нгаун шампион ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес