Зареждане

Франсис Нгану: Съдиите ограбват бойците

Франсис Нгану: Съдиите ограбват бойците
Публикувано на: Юли 27, 2021 в 07:48 ч
Франсис Нгану, който е шампион в тежка категория се ядоса на съдиите, които отсъждат битките в UFC. 34-годишния камерунец изрази своето недоволство с постове в социалните мрежи. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме битка между Ти Джей Дилашоу и Кори Сандхаген.

Двамата направиха равностоен двубой, който стигна до решение и то беше раздвоено за Дилашоу. Много хора не бяха съгласни с това решение и дори Хабиб Нурмагомедов сподели, че Сандхаген победил.

От години много бойци и фенове се обявяват против тези спорни решения, които оказват голямо влияние върху кариерата на състезателите. Джо Роугън е един от най-върлите критици на неадекватните съдийски отсъждания.

Ето какво написа Нгану за спорните решения, с които съдиите ограбват бойците:

Интересно е как виждаме неправда към бойците от съдиите. Говорим за това и след това продължаваме напред на другия ден. Това е така, докато не ни ядосат следващия път. Този боец, който е ощетен от тях се прибира у дома ядосан и без награда. 

Той се прибира у дома с половин заплата за добре свършената работа. Нещо трябва да се направи за тези атлети, които биват ограбвани от съдиите. Справедливост за бойците.

Съгласни ли сте с Нгану ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес