Зареждане

Франсис Нгану отива в PFL?

Франсис Нгану отива в PFL?
Публикувано на: Май 3, 2023 в 00:00 ч
Франсис Нгану изпитва затруднения да намери реализация след като напусна UFC.

Той стана първият шампион, който разтрогва договора си с най-голямата ММА организация в света, в знак на протест срещу условията на работа на бойците там, като беше сигурен, че статутът му ще му отвори врати за големи битки в бокса или в други ММА организации.

Уви, до момента единствено виждаме как една след друга окапват различни възможности пред него, а както се разбира, главна причина са нереалистичните изисквания на камерунеца.

Вижте също: Разкриха нереалистичните изисквания на Франсис Нгану

Журналистът Ариел Хелуани обаче е разговарял с Нгану и сподели, че се готви някаква голяма сделка, твърде вероятно с PFL.

„Франсис е много близо до подписване на нов договор с друга промоция. Tой беше много категоричен за това,” каза Хелуани. „Изглежда, че причината да не му се получат нещата с ONE, е защото е бил дал дума на друг организатор.“

Хелуани добави, че Нгану може да подпише някъде тази седмица и вярва, че Ситидтонг се опитва да спаси имиджа с изявлението си.

„Мисля, че Ситидтонг направи стария PR ход, при който изпреварваш събитията и разказваш своята страна на историята и караш да изглежда, че ти си направил всичко, но другата страна е сгафила“, каза Хелуани.

И така, накъде се е насочил бившият шампион? Helwani не е сигурен, но вярва, че PFL е фаворит въз основа на разговорите му с Нгану.

„Мислех, че беше наистина интересно, когато го попитах Нгану за PFL, това беше нещото, което наистина го разпали“, каза той.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес