Зареждане

Франсис Нгану: Нямам търпение за бой с Джон Джоунс

Франсис Нгану: Нямам търпение за бой с Джон Джоунс
Публикувано на: Януари 11, 2021 в 06:00 ч
Франсис Нгану е претендент за титлата в тежка категория и чака своя шанс срещу Стипе Миочич. От UFC планират да ги изправят един срещу друг за втори път през април. Плановете на организацията са победителя от този реванш да посрещне Джон Джоунс в неговата дебютна битка при тежките.

В последните години Нгану записа 4 поредни победи победи с нокаут в първия рунд. Всяка от тези срещи приключи за по-малко от 2 минути. Франсис вярва, че е променен боец и може да си го върне на Миочич.

Първата им битка видяхме в началото на 2018 година и Стипе успя да доминира и да победи с решение. Миочич направи трилогия с Даниел Кормие и пое доста щети, а Нгану е свеж.

"The Predator" не е доволен от това, че е неактивен толкова дълго и реши да поговори за "Bones". Ето какво сподели Нгану за Джоунс и това, което очаква да се случи:

Очевидно е, че битката между мен и Джоунс е нещо, което хората искат да видят. Ако зависеше от мен, тогава щях да искам тази битка. Искам да се случи. Щях да съм активен в клетката, ако бяха направили такъв бой. Джон Джоунс вероятно е номер 1 в историята и е номер 1 в момента. 

Главната ми цел е да съм активен в клетката. В момента не знам кой съм и къде се намирам. Да очакваш голяма битка е хубаво нещо. Това е нещо, за което нямам търпение. Мисля, че битката между мен и Джон е добра. Той качи килограми и изглежда едър и силен. 

Джоунс има умения, които могат да се сравнят с моята сила. Ще бъде различно. Не се тревожа, че Джоунс може да ми отнеме претендентското място. 

Какво ще се случи в такава среща ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес