Зареждане

Франсис Нгану: Не съм доволен от условията в UFC

Франсис Нгану: Не съм доволен от условията в UFC
Публикувано на: Август 19, 2022 в 02:00 ч
Шампионът на UFC в тежка категория Франсис Нгану (17-3) отново критикува UFC.

Нгану вярва, че най-голямата ММА организация в света не се интересува от своите бойци. Люк Рокхолд също не е доволен от условията в UFC и прозова за промени. "The Predator" го подкрепи и сподели, че е загубил 1 милион заради сделките на UFC със спонсорите.

„Всичко, което Люк каза в интервюто е истина. Има много неща, за които бойците не искат да говорят, а компанията мълчи за това. 

Бойците са ограбени от спонсорите. За нас те са огромен източник на доходи, но компанията ги използва само в своите интереси.

Разбирам, че нашият спорт трябва да има добри униформи, но трябва да има поне двама спонсори. Загубих над милион долара в сделката миналата година, защото UFC си партнира с CRYPTO.

 И какво получавам от това ? Не става въпрос само за пари. Не съм доволен и от условията на договора.“, написа Нгану в Twitter. 

Нгану става свободен агент от началото на 2023 година. В момента той се възстановява от операция на коляното. Наскоро Ариел Хелуани сподели, че UFC искали Нгану да се бие с Джон Джоунс през декември. Франсис не се съгласил, защото нямало да се възстанови до тогава.

По всичко личи, че или UFC ще развържат кесията, или Нгану ще ги напусне.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес