Зареждане

Франсис Нгану: Не съм доволен от условията в UFC

Франсис Нгану: Не съм доволен от условията в UFC
Публикувано на: Август 19, 2022 в 02:00 ч
Шампионът на UFC в тежка категория Франсис Нгану (17-3) отново критикува UFC.

Нгану вярва, че най-голямата ММА организация в света не се интересува от своите бойци. Люк Рокхолд също не е доволен от условията в UFC и прозова за промени. "The Predator" го подкрепи и сподели, че е загубил 1 милион заради сделките на UFC със спонсорите.

„Всичко, което Люк каза в интервюто е истина. Има много неща, за които бойците не искат да говорят, а компанията мълчи за това. 

Бойците са ограбени от спонсорите. За нас те са огромен източник на доходи, но компанията ги използва само в своите интереси.

Разбирам, че нашият спорт трябва да има добри униформи, но трябва да има поне двама спонсори. Загубих над милион долара в сделката миналата година, защото UFC си партнира с CRYPTO.

 И какво получавам от това ? Не става въпрос само за пари. Не съм доволен и от условията на договора.“, написа Нгану в Twitter. 

Нгану става свободен агент от началото на 2023 година. В момента той се възстановява от операция на коляното. Наскоро Ариел Хелуани сподели, че UFC искали Нгану да се бие с Джон Джоунс през декември. Франсис не се съгласил, защото нямало да се възстанови до тогава.

По всичко личи, че или UFC ще развържат кесията, или Нгану ще ги напусне.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес