Зареждане

Франсис Нгану: Не могат да докоснат Камару Усман

Франсис Нгану: Не могат да докоснат Камару Усман
Публикувано на: Април 27, 2021 в 00:00 ч
Франсис Нгану подкрепи своя приятел Камару Усман, който защити титлата си за пореден път. Миналия уикенд Усман нокаутира Хорхе Масвидал и за втори път през 2021 година защити титлата си с нокаут.

Франсис Нгану беше в неговия ъгъл и така върна услугата, която "Кошмара от Нигерия" му направи миналия месец в битката със Стипе Миочич. Тогава Усман беше в ъгъла на Нгану и отблизо видя как неговия приятел нокаутира Миочич и става шампион в тежка категория.

Двамата станаха много близки и не спират да се подкрепят. В своя акаунт в социалните мрежи Нгану подкрепи Усман и го поздрави след победата. Ето какво написа Нгану, който вярва, че никой не може да докосне Усман в полусредна категория:

Беше невероятна нощ за моя брат. Камару Усман е подобрил играта си в стойка. Той има славата на борец, но в стойка се представя на високо ниво и доминира. 

Ако не можеш да се бориш с него и не можеш да го биеш в стойка, тогава какво правиш срещу него ? Нищо! Той отправи послание и показа, че с причина е безспорен шампион. 

Има ли кой да спре Усман ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес