Зареждане

Франсис Нгану не иска да поднови своя договор с UFC

Франсис Нгану не иска да поднови своя договор с UFC
Публикувано на: Октомври 19, 2021 в 02:00 ч
Франсис Нгану не иска да подпише нов договор с UFC. В последните месеци шампиона в тежка категория не е в много добри отношения с Дейна Уайт. Това беше причината Уайт да създаде временна титла, която беше спечелена от Сирил Ган.

"The Predator" ще трябва да защитава безспорната си титла срещу Ган в началото на 2022 година. Франсис вярва, че не получава нужното уважение от UFC и настоява за по-добри условия.

Нгану твърди, че в последните години взимал пари назаем, за да оцелява. Не е ясно колко са достоверни неговите приказки, защото той е заработил над 3 милиона долара до момента в UFC.

Ето какво сподели Франсис пред медиите в САЩ за отношенията си с организацията:

Не подписах нова сделка с UFC. Има клауза за шампионите и те се опитват да окажат натиск с удължаване, но аз не подписах нова сделка и мисля, че това е основно проблемът. Това е причината за всички тези проблеми, защото не искам да подписвам нова сделка при определени условия. 

Това, което предлагат не ми върши работа, защото не се чувствам защитен в тези условия. В последните две години се бих два пъти и трябваше да взема пари назаем, за да живея. Никой не се интересува от това. 

Нямам гаранция и нямам защита, така че въз основа на този опит искам да получа нещо по-добро. Искам по-добри условия по моя договор и очевидно съм го заслужиил.

Ще стигне ли Нгану до разбирателство с UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес