Зареждане

Франсис Нгану е тестван за коронавирус

Франсис Нгану е тестван за коронавирус
Публикувано на: Март 26, 2020 в 09:18 ч
Мнозина са се чудили дали UFC тестват бойците си за COVID-19 и изглежда, че имат поне един в редиците си, който е бил тестван. Франсис Нгану, който трябваше да се бие този уикенд с Жаирзиньо Розенструик в Охайо сподели, че е бил тестван за коронавирус и пробата му е била отрицателна. В момента той се намира в САЩ и се надява, че битката му ще бъде пренасочена за някое от предстоящите събития.

Преди часове Дейна Уайт сподели, че планират да изправят Нгану и Розенструик нa UFC 249, което е планирано за 18-ти април. Мощния боец от Камерун даде интервю за Submission Radio и сподели, че няма нищо против да се бие с Розенструик другия месец. Ето какво още каза Нгану:


Не искам да казвам, че COVID-19 е нищо, но технически, мисля, че това е грип, който го имаме непрекъснато. Бях подложен на тест. Тестваха ме за COVID-19. Предполагам, че са тествали и останалите бойци, което е нещо положително. Това ти дава малко повече спокойствие. Има шанс да се бия на тази карта, която е насрочена за 18-ти април. Но знаете, че те трябва да уредят всичко. 

Засега по всичко личи, че имат местоположение, но тепърва трябва да проверяват как стоят нещата и как могат да се организират безопасно това събитие. Те искат да се бием, но се грижат и за нашето здраве. Мисля, че моя опонент ще бъде същия. Предполагам, че и той е бил тестван. Ако е добре, да, мисля, че това все още е планът. 


Преди няколко дни Нгану започна да продава препарати за дезинфекция и получи доста критики. Той отговори на критиците и сподели, че процент от печалбите ще бъде дарен на болници.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес