Зареждане

Франсис Нгану бил 2 месеца в затвор в Испания

Франсис Нгану бил 2 месеца в затвор в Испания
Публикувано на: Юни 12, 2020 в 13:53 ч
Претендентът за титлата в тежка категория на UFC, Франсис Нгану видя доста премеждия и трудности в последните години. 33-годишния камерунец напусна родината си, за да търси по-добър живот в Европа. Пътуването на Нгану не е било лесно и той сподели, че през 2013 година е прекарал 2 месеца в затвора. За щастие "The Predator" успява да се добере до Франция, където живее по улиците, а по-късно започва да тренира и дебютира в ММА.

Вижте още - Историята на Франсис Нгану: От бездомник до най-голямото страшилище в ММА​​​

Останалото е история и само за няколко години Нгану проби в UFC и отново чака шанс за титлата в най-голямата ММА организация в света. Франсис е с рекорд 15-3 в ММА и всички негови победи са с приключване. Той е най-страховития боец в тежка категория на ММА и вероятно има най-тежките удари. Към момента той е в серия от 4 поредни победи с нокаут и за последно нокаутира Розенструик за 20 секунди миналия месец. Нгану сподели снимка от преди 7 години и написа следното под нея:


Годината е 2013. Преди 7 години бяхме освободени от испанските власти, след като прекарахме 2 месеца в затвора за незаконно влизане на европейска земя по море. Тогава нямах нищо освен мечта и вяра да я преследвам. 

Някои хора винаги ще ви казват, че е късно, че не можете да го направите, че не е предназначено за вас. Ще ви кажат, че не си заслужавате, или че не можете да успеете без тях (докато животът им не е пример за успех). 

Тези гласове са винаги зад ъгъла, за да ви накарат да се откажете от мечтата си и може би от съдбата си. От вас зависи дали ще ги допуснете да ви повлияят. Можете да ги отхвърлите или да игнорирате негативите около себе си и да го направите по свой начин.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес