Зареждане

Франсис Нгану: Аз ще нанеса първа загуба на Джоунс

Франсис Нгану: Аз ще нанеса първа загуба на Джоунс
Публикувано на: Май 22, 2020 в 07:39 ч
Франсис Нгану не вярва, че Джон Джоунс наистина иска да се бие с него и смята, че битка между тях няма да има. В последните няколко дни Джоунс и Нгану разменят предизвикателства в социалните мрежи и надъхват феновете за евентуална битка между тях. И двамата вярват в победата си и техните размени на думи привлякоха вниманието на букмейкърите.

Те пуснаха коефициентите за боя между двамата в тежка категория и определиха Нгану за фаворит в срещата. "The Predator" е в серия от 4 поредни победи с нокаут в 1-вия рунд и по-рано този месец спря тока на Жаирзиньо Розенструик за 20 секунди. Тези победи му вдъхват увереност и той вярва, че може да нокаутира Джоунс, ако има такъв бой:


Не мисля, че битката с Джон Джоунс ще се случи. Хората от години говорят за това, че Джоунс иска да се качи в тежка категория. Ако той се качи при нас, то аз бих се радвал на този бой. Но те трябва да ми дадат торби с пари за тази битка, защото това е супер битка. Трябва да си заслужава.

Няма да вляза в битката с него, за да загубя. Ще дам на Джон Джоунс първата му загуба в ММА. Джоунс е с добра брадичка, но ще тествам колко е добра. Мога да го ударя и да го нокаутирам. Удряли са го и преди.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес