Зареждане

Frankie Edgar: Ще се бия с McGregor, но това зависи само от него

Frankie Edgar: Ще се бия с McGregor, но това зависи само от него
Публикувано на: Октомври 10, 2019 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в категория перо Frankie Edgar все още има желание за битка с Conor McGregor. В момента Edgar е решил да слезе в категория петел, за да преследва титлата там, след като цели 3 пъти се провали в това да спечели титлата в категория перо. "The Answer" e с рекорд 3-3 в последните си 6 битки и все още не е решил кога ще направи дебют в новата си категория.

Той се готви и чака удобен момент, за да се бие срещу боец, който ще го приближи до титлата в категорията. Edgar е готов да отложи тези планове, за да се бие срещу Conor McGregor и споделя, че всичко зависи от ирландеца, който може да натисне UFC и да ги накара да организират срещата им:


Мислех, че ще се бия през ноември и бях започнал да свалям килограмите. Нещата вървяха добре, но след това разбрах, че няма да се бия и си върнах килограмите. Обикновено съм с тегло 72.5 килограма и мисля, че повечето бойци в категория петел са със същото тегло. 

Няма да бъде толкова забавно и не съм свалял толкова килгорами от дълги години. Искам да се бия с боец, който ще ме приближи до титлата. Трябва да е боец, който се намира на добра позиция в ранглистата. Беше доста изненадващо това, че McGregor изяви желание да се бие с мен в седмицата, в която споделих, че слизам в категория петел. 

Всеки път, в който той казва, че иска да се бие с мен, aз съм контузен или имам битка с друг. McGregor знае, че съм играч и Dana White също го знае. Мисля, че всичко зависи от него. McGregor контролира нещата. Мисля, че той може да накара UFC да организират битката, дори и те да не го искат. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес