Зареждане

Frankie Edgar би могъл да влезе в UFC 226 ако Ortega или Holloway се контузят

Frankie Edgar би могъл да влезе в UFC 226 ако Ortega или Holloway се контузят
Публикувано на: Май 10, 2018 в 10:10 ч

Президентът на UFC, Dana White сподели, че всичко може да се случи с настоящия шампион в категория перо Max Holloway или с Brian Ortega преди битката им в UFC 226, която се очаква да се проведе на 7-ми юли. В такъв случай "The Answer" има вероятност да се включи към събитието.

"Frankie Edgar в момента е трети в света. Държи си позицията, а знаете в нашия бизнес как стоят нещата."

"Ortega е следващ, но си представете какво ще стане, ако му се случи нещо, а Frankie е все още във форма - разбира се, че ще се впусне в битка за титлата. Никога не се знае какво може да стане."

Edgar наскоро изрази желанието си да се бие за титлата и ако съдбата се смили над него, мечтата му може да се сбъдне по-скоро от очакваното.

И докато Frankie няма против да се включи, както направи в UFC 222, когато беше нокаутиран от Ortega, сега той ще има повече време за подготовка за евентуалната му битка.

"Той е машина. Така се прави. Когато си професионалист и вярваш, че си един от най-добрите, се биеш с всеки. Това прави и той - изправи се срещу Ortega. Не е като едно време, когато Matt Serra и другите се състезаваха."

"Вече живеем в различен свят и много от бойците просто стоят и чакат, защото имат пари. Уважавам хората, които мислят като Frankie Edgar - затова феновете го обичат. Той се включи, въпреки че не беше задължен."

Напомняме, че Edgar все пак наскоро победи Cub Swanson в UFC Fight Night 128.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес