Зареждане

Francis Ngannou: Втората битка със Stipe Miocic ще е различна

Francis Ngannou: Втората битка със Stipe Miocic ще е различна
Публикувано на: Октомври 29, 2019 в 08:35 ч
В началото на миналата година Francis Ngannou получи златен шанс за титлата в тежка категория, но не успя да се възползва максимално. Камерунеца влезе прекалено уверен в биткатa със Stipe Miocic и не показа нужното уважение към шампиона. "The Predator" идваше след голям нокаут над Alistair Overeem и се надяваше, че ще приключи шампиона в първия рунд, но това не се случи.

От UFC похарчиха доста пари, за да рекламират Ngannou, а той в срещата беше тотално надигран и победен унизително с решение от Miocic. Последва депресия за Ngannou и той загуби от Derrick Lewis в пародия на битка, в която почти не бяха разменени удари. Francis все пак се взе в ръце и записа три поредни победи с нокаут в първия рунд, които отново го направиха безспорен претендент за пояса.

За съжаление от UFC ще правят трилогия между Daniel Cormier и Stipe Miocic, което ще принуди Ngannou да чака. В последно време той често изригва по адрес на организацията, защото не му намират опонент. Страшилището от Камерун се надява на реванш с Miocic, защото вярва, че ще бъде различно и това отмъщение ще издигне неговата кариера:


Никой не иска да губи, но ако трябва да съм честен, то аз имах нужда от такава битка. Рано или късно щях да срещна такова предизвикателство. Моя възход беше много бърз и аз нямах време, за да разбера нещата. Аз бях претендент за титлата, но въпреки това много неща не ми бяха ясни. 

Имаше много неща в спорта, които не знаех. Битката между мен и Stipe ми помогна да разбера доста от тези неща. Помогна ми да разбера как стават нещата. Очевидно втората битка между нас двамата ще бъде различна. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес