Зареждане

Francis Ngannou със смело предсказание за срещата със Stipe Miocic

Francis Ngannou със смело предсказание за срещата със Stipe Miocic
Публикувано на: Декември 5, 2017 в 16:00 ч
 
 С бруталния нокаут, който причини на Alistair Overeem още в първия рунд от срещата им в UFC 218 през изминалия уикенд, Francis Ngannou си спечели възможността да се изправи срещу шампиона Stipe Miocic.
 
Ngannou предвижда завършек, подобен на този от срещата му с "The Reem".
 
"Срещата със Stipe? Същото. Нокаут. Не допускам други възможности. Подготвям се, отивам да го нокаутирам набързо и си се прибирам вкъщи. Нямам намерение да проточвам срещата в 3 или 4 рунда. Нокаут в първия рунд и се прибирам."
 
Ngannou в момента е с резултат 6-0 в UFC, като три от победите са с ТКО/КО в първия рунд. Имайки предвид историята на Overeem, победата над него се оказва най-сериозната в кариерата на Ngannou до момента.
 
Въпреки всичко обаче, Ngannou уважава Overeem и остава благодарен за възможността да се изправи срещу него.
 
"Когато разбрах, че Alistair Overeem е приел срещата, бях много радостен. Беше най-добрият претендент и знаеше, че е рисково да се изправи срещу мен. Въпреки всичко обаче прие. Почувствах го като коледен подарък. Overeem обаче си остава легенда. Това не може да бъде отречено. Занимава се с това от 20 години, има победи в толкова много други организации. Повече ме е грижа обаче за мен самия. ТОй е легенда, спор няма, постигнал е повече от мен. Но сега аз съм новодошлият, който ще спечели титлата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес