Зареждане

Francis Ngannou: Няма да подценявам Stipe Miocic

Francis Ngannou: Няма да подценявам Stipe Miocic
Публикувано на: Август 28, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR 
Francis Ngannou вярва, че си е заслужил нов шанс за титлата и настоява да си го получи. "The Predator" се намира в серия от 3 поредни победи с нокаут в първия рунд, с които прекъсна серията си от 2 поредни загуби. В началото на миналата година камерунеца беше в серия от 10 поредни победи и идваше след победа с тежък нокаут над Alistair Overeem, който му спечели шанс за титлата.

Всички го възвеличаваха и Dana White вкара много пари, за да го рекламира. Ngannou влезе с високо самочувствие в битката с шампионът Stipe Miocic, но това му изигра лоша шега и той беше доминиран 5 рунда от шампиона.

Сега Francis вярва, че си е научил урока и няма да подценява Miocic, който наскоро отново се върна на трона. Все още не е ясно какво ще се случи с пояса, но Ngannou настоява, че трябва да се бие за него и само това го интересува:


Не се притеснявам от това, че Daniel Cormier може да получи шанс за трилогия. Двамата може да се бият 3, 4 или 5 пъти. Тревожи ме единствено моя шанс за титлата и моя ред. Мога да се бия с Miocic, а след това да имат трета битка с Cormier. Заслужавам шанс за титлата и искам да се бия за нея. 

Заслужих си този шанс благодарение на моите представяния в последните битки. Очаквам шанс за титлата, защото има смисъл в такава среща. Сега ще бъде различно, защото увеличих своя опит и разбирам играта. В първата битка подцених Stipe, но няма да го направя отново. 

Ще бъде различно в подготовката за битката ни. Първата битка всичко беше бъркотия, но ми помогна да разбера нещата. Помогна ми да разбера как работят нещата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес