Зареждане

Francis Ngannou насочи погледа си директно към Stipe Miocic

Francis Ngannou насочи погледа си директно към Stipe Miocic
Публикувано на: Септември 6, 2017 в 09:30 ч
 
Francis Ngannou предизвика претендента в тежка категория Alistair Overeem, след като битката му с Junior dos Santos пропадна след проблеми на бразилеца с Американската антидопингова агенция. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг в UFC 215 на 9-ти август 2017-та година в Едмънтън, Алберта, Канада.
 
Overeem тогава заяви, че не се интересува много от подобна битка, но отбеляза, че няма нищо против да се изправи срещу "The Predator" в края на годината. Ngannou, обаче, сега е променил решението си и е насочил погледа си към шампиона в тежка категория Stipe Miocic.
 
"След като битката ми с JDS пропадна, всички състезатели в ТОП 15 са резервирани за битка. Единственият, който беше на разположение, беше Overeem и той каза, че е контузен към момента.", заяви Francis по време на скорошно интервю за The MMA Hour.
 
"Чух, че ще е готов за ноември или декември. Не знам. Мисля, че сега могат да ми дадат дори Stipe, искам Stipe. Искам да се бия за титлата, а след това ще победя всички тези момчета, които ще станат претенденти. Но първо искам да се изправя срещу Stipe. От януари не съм имал битка, затова трябва да продължа напред. Заслужавам битка със Stipe.", добави той.
 
 
За последно Ngannou влезе в Октагона през януари в UFC on FOX 23, за да нокаутира Andrei Arlovski и да регистрира деветата си поредна победа, пета в клетката на UFC.
 
Понастоящем в класирането на UFC в тежка категория пред Ngannou са само Overeem, Werdum и Velazquez. "Vai Cavalo" има насрочена битка с Derrick Lewis, а ситуацията с "The Reem" вече я разяснихме, Velazquez пък все още не е ясно кога ще може да се завърне в Октагона. Така че битка между Ngannou и Miocic има смисъл в този момент, докато останалите не справят със собствените си проблеми.
 
Какво мислите за ситуацията в тежка категория на UFC?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес