Зареждане

Francis Ngannou: Напуснах селото си и дори не се сбогувах

Francis Ngannou: Напуснах селото си и дори не се сбогувах
Публикувано на: Март 14, 2019 в 08:13 ч
Francis Ngannou успя да сбъдне мечтите си и в момента е на върха на славата. Ngannou е започнал работа в мините на Камерун още на 12 години, но е имал мечта, която решава да преследва дори с цената на живота си. На 22 години той напуска селото си и успява да стигне до Франция, където живее по улиците. Francis успява да намери зала и треньор, който му подава ръка и му позволява да спи в залата. Останалото е история и от бездомник той успя да стигне до мач за титлата в най-голямата ММА организация. Наскоро в интервю Francis реши да поговори за времето, когато напуснал селото си:




Не беше вълнуващо, защото не знаех къде отивам! Аз нямах карта. Дори не можех да им кажа сбогом, защото когато казвате „добре, напускам“, първият въпрос е „къде отиваш?“ Не се сбогувах с никого, защото не знаех къде ще отида. Прекарах 3 седмици с майка ми в селото. 

Гледах ги така, сякаш ги гледам за последно. Защото, знаете ли, някои хора отиват там и никога не се връщат, те умират по пътя. Знаех си, че ако им кажа - те нямаше да го приемат. Винаги съм имал тази луда мечта и нямаше как да им кажа, защото не знаех дали ще остана жив. 

Не се сбогувах с тях, а просто изчезнах. Обадих им се след месец и те бяха доста изплашени, но аз им казах, че няма проблеми. Казах им да не се тревожат, защото съм успял да стигна до Мароко.









Francis успя да се завърне с две поредни победи с нокаут и при още 1 такава - пак ще го видим в битка за пояса.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес