Зареждане

Francis Ngannou към Stipe Miocic: Благодаря ти, че ми пазиш титлата, но идвам да те нокаутирам

Francis Ngannou към Stipe Miocic: Благодаря ти, че ми пазиш титлата, но идвам да те нокаутирам
Публикувано на: Декември 4, 2017 в 09:51 ч
 
 Francis Ngannou решително зае мястото на следващия претендент за титлата след като брутално нокаутира Alistair Overeem с ъперкът в срещата им през изминалия уикенд.
 
В последствие дори се обърна към Stipe Miocic с предупреждение, че идва да му отнеме пояса, който така грижливо му пази.
 
"Искам само да кажа на Stipe, че идвам. Идвам да си взема титлата. Благодаря му, че ми я пази, но вече е време да ми я предаде. Той е само временен притежател. Истинският шампион е тук и идва."
 
Ngannou не очаква шампионската среща да поднесе изненади за никого.
 
"Двубоят със Stipe ще свърши отново с нокаут. Няма друг вариант. Ще бъде лесна среща. Не мисля да играем дълго - само един бърз нокаут и си се прибирам вкъщи."
 
Силни думи. С последното си представяне Ngannou отбеляза 6-тата си поредна победа в Октагона, като това е и 10-тата поредна като цяло, от 2014-та насам.
 
По всичко личи, че двамата с Miocic ще се изправят един срещу друг в началото на идната година. Първоначално беше обещано на Overeem да се изправи за титлата, ако победи Francis, но Ngannou преобърна всички представи и сега му предстои сериозна среща.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес