Зареждане

Francis Ngannou изпрати тъмни и страшни заплахи към Alistair Overeem

Francis Ngannou изпрати тъмни и страшни заплахи към Alistair Overeem
Публикувано на: Септември 8, 2017 в 18:00 ч
 
Проспериращият боец на UFC в тежка категория Francis Ngannou отговори на бившия претендент за титлата Alistair Overeem, който го предизвика по-рано този месец.
 
По-рано тази седмица Ngannou заяви, че иска да се бие с шампиона на UFC в тежка категория Stipe Miocic. След това Overeem предизвика Ngannou, като му заяви, че няма да му позволи да пререди.
 
"Чух, че някой се опитва да ме пререди. Не мога да допусна подобно нещо да се случи. Така че [Francis Ngannou], нека го направим!", заяви Overeem.
 
След което Ngannou отговори на Overeem, като му изпрати това мрачно послание:


 
"Продължавай да говориш глупости и ще счупя твоят/a ... с един удар".
 
Перспективата в тежка категория не уточнява какво ще счупи, ни с безумната сила, която притежава, той вероятно ще успее да постигне каквото иска.

Overeem и Ngannou са сред топ претендентите в тежка категория на UFC. Overeem понастоящем се нарежда на първо място в официалната класация на UFC, докато Ngannou е поставен под №4.
 

Ngannou все още е непобеден в UFC. Всички пет от неговите победи в UFC са дошли след нокаут или събмишън. В последната си битка "The Predator" записа най-впечатляващата победа в кариерата си, когато през месец януари победи Andrei Arlovski с ТКО в първия рунд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес