Зареждане

Francis Ngannou иска Tyson Fury в ММА и бокса

Francis Ngannou иска Tyson Fury в ММА и бокса
Публикувано на: Ноември 8, 2019 в 01:00 ч
Едно от най-големите страшилища в тежка категория на ММА определено е Francis Ngannou. Той успя да стигне до върховете в ММА от улиците на Франция, където живееше няколко месеца, след като напусна родния си Камерун. Само за 6 години Ngannou записа 14 победи с приключване и 3 загуби с решение и не успя да стане шампион в UFC, но нова серия от победи с нокаут пак го нареди на първо място сред претендентите.

Първата любов на опасния боец беше бокса и той все още има желание да се пробва. Наскоро Ngannou подобри своите умение с Mike Tyson, който го учи как да се боксира срещу Tyson Fury. Това не е случайно, защото преди известно време Fury изяви желание да се пробва в ММА срещу Ngannou и сега в интервю за TMZ опасния камерунец сподели, че е готов за битки с Fury в бокса и ММА:


Tyson Fury иска да направи дебют в UFC и спомена мен и Miocic. Очевидно аз съм готов да се бия с него на 100%. Знам, че това няма да бъде лесно за него. Аз съм готов да му върна услугата, защото винаги съм искал да се бия на ринга. Това ще бъде сбъдната мечта, защото години наред съм мечтал да се бия в бокса. 

Да, определено искам да се бия с Fury на ринга и в клетката. Искам да му дам шанс. Следя Fury от доста време и знам на какво е способен. Вярвам, че мога да го победя с добър тренировъчен лагер. Mike Tyson се съгласи да ме учи и Fury ме предизвика. Сега не трябва да се плаши, защото вече е късно. Нека го направим.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес